Kovács Nimród Borászat

BORKÓSTOLÓK
Látogatás a borászatnál

A minőségi borfogyasztás tradícióra, tiszteletre, bizalomra, meghittségre épül. Mi büszkék vagyunk kiváló borainkra, amelyek egyedi művészeti alkotások: ötvözik az Egri Borvidék terroirjának szépségét, az alkotó borászok tudását és a magyar és amerikai tanácsadóink szakértelmét.
A tufába vájt, 80 főt befogadni képes kóstolóhelyiségeink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Előzetes bejelentkezés alapján többféle borbemutató programot ajánlunk, amelyek során pincelátogatás, technológiai ismertető, és természetesen borkóstoló szerepel. Minden vendégünknek egyedi figyelmet szentelünk, örömmel segítjük abban, hogy megismerjék a borkészítés titkait, és értő borkóstolóvá válhassanak. Hangulatos kóstolóhelységeink Önökre várnak! Jöjjenek és hozzák magukkal barátaikat, üzletfeleiket is!

BEPILLANTÁS A KNW ÍZVILÁGÁBA – Borkóstoló pincetúrával

A program során 6 bort mutatunk be, pincetúra keretében megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, technológiákkal, valamint a borászat filozófiájával, történetével, jelenével és jövőbeni elképzelésével. Vendégeink a borsor megkóstolása után átfogó képet kapnak a Kovács Nimród Winery ízvilágról.

Választható programjaink:
Világot látott Eger
1 tétel Mindennapi örömök és 5 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Utazás Noszvajtól a Nagy Egedig
2 tétel Nagy Eged válogatás (Furmint, NJK) és 4 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.

Ajándékozza meg barátait, családtagjait, kollégáit egy felejthetetlen KNW élménnyel, vásároljon ajándékba borkóstolót jegyet!
A borkóstolójegyet a noemi@kovacsnimrodwinery.com címen tudja megrendelni.
Időpont egyeztetés és bejelentkezés mindkét program esetén szükséges!

ÉVJÁRATKÓSTOLÓ – Időutazás a hordó és palack segítségével

Tematikus kóstoló, egy kiválasztott fajta (pl. Chardonnay, Kékfrankos), vagy márka (pl. Rhapsody, NJK) évjáratonkénti újrakóstolása, összehasonlítása. Felidéződnek a régmúlt évjáratok, s ki-ki eldöntheti, melyik áll szívéhez közelebb: az összeért, lecsillapodott palackvilág, vagy a hordóban duzzadó, ifjonti hevesség.
Időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges!

BEPILLANTÁS A BORÁSZ ALKOTÓMŰHELYÉBE– Komponáld meg saját Egri Borod!

Olyan lehetőséget kínálunk a borokhoz értő, vagy azokról véleményt formáló, alkotó kedvű látogatóinknak, mely során átélhetik a borászat művészi pillanatait, elleshetik a borkészítés műhelytitkait, megismerhetik a borok arculattervezésének szempontjait. A programban résztvevők négy alapbor felhasználásával, a már-már tudományos munkához szükséges eszközök segítségével állíthatják össze a bort, amely legjobban kifejezi az egri borról kialakított elképzelésüket. A házasítás technikáját, az alkotómunka lépéseit, a különböző komponensek társításának szempontjait borász szakirányítása mellett sajátíthatják el. A komponálás során legfeljebb három borházasítást lehet készíteni, melyek közül a legjobban sikerültet maguk az alkotók “vakbírálattal” minősítik. A legszebbnek talált, győztes bor alkotója elismerésül egy palack vörösbort kap ajándékba.
Időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges!

Igény szerint a kóstolók gazdag hidegtállal vagy meleg ételekkel is kiegészülhetnek.
A programok végén vásárlási lehetőséget biztosítunk!

További információ és bejelentkezés:
+36 70 452 2626
noemi@kovacsnimrodwinery.com