Kovács Nimród Borászat

A nyár legszebb borpiknik-élménye

Nyilasmár és NagyfaNoszvajon, a Nomád Hotelben mindig történik valami. Ezen a nyáron nyitott szafari busszal a természet titkait felfedező túrákat indítanak családoknak, pároknak, kalandos kedvű nyugdíjasoknak, egyedülállóknak és “bandázóknak” minden pénteken. Előbb a Bükk legkülönlegesebb völgyébe, majd Kovács Nimród nyilasmári és nagyfai szőlőültetvényéhez vezet a túra, ahol szakavatott sommelier munkatársak segítségével kóstolhatják végig a dűlők nemes borait, miközben a Nomád Hotel autentikus noszvaji ízekkel teli töltött piknik kosaraiból kínálják a kóstolófalatokat.

Noszvaj legszebb kilátópontján, egy pohár borral, s finom ételekkel akár a napsütötte Toszkána is eszünkbe juthatna, de ez itt Magyarország szerethető valósága, ahol egy ötórás program keretében az idei nyár egyik legmeghatározóbb élményét varázsoljuk vendégeink köré.

Júliusban és augusztusban minden pénteken reggel 10 órakor indul a túra a Nomád Hotelből, s délután kb. 15 órakor érkezik vissza a csapat.

A program ára – mely tartalmazza a szafari buszos kirándulást a Bükkben, valamint a borpikniket a Nyilasmár dűlőben – felnőtteknek 9900 forint, gyerekeknek 14 éves korig 5000 forint, 3 év alatti gyerekeknek ingyenes.

A rendezvény minimum 20 fő jelentkezése esetén indul. Jelentkezési határidő: minden csütörtök délig. 20 alatti létszám esetén a programot lemondjuk, rossz idő esetén a program elmarad.

További információ és foglalás:
Balogh Barbara
Nomád Hotel Stílusos Vidéki Szálloda
3325 Noszvaj, Síkfőkút u 5-7
+36 36 463 363
nomad@nomadhotel.hu

A túra résztvevői kedvezményes taxiszolgáltatást is igénybe vehetnek, hogy Egerből Noszvajra majd onnan vissza jussanak.
Az „A Taxi” Eger és a noszvaji Nomád Hotel között egy útra 4500 forintért biztosít egy 4 fős taxit, 6 fős autó esetén az ár 5500 forint fuvaronként. Igény esetén hívják a társaság központi telefonszámát: +36 80 622 555.