Kovács Nimród Borászat

Házhoz mennek a KNW borai

házhozszállításNehéz időkben is jó ragaszkodni azokhoz a dolgokhoz, amelyek kiállták az idő próbáját. Ilyennek gondoljuk a Kovács Nimród Winery borait, amelyek évről-évre hozzák a tőlük elvárt csúcsminőséget, s a hűséges fogyasztóink által kedvelt ízvilágot, harmóniát. Nekik, és természetesen új partnereinknek is szeretnénk kedvezni azzal, hogy házhoz visszük közkedvelt borainkat.

Egerben és közvetlen vonzáskörzetében (Ostoros, Egerszalók, Felsőtárkány, Szarvaskő, Almár, Noszvaj, Andornaktálya, Nagytálya) a házhoz szállítás ingyenes, amennyiben rendelését közvetlenül a KNW-nél adja le az alábbi elérhetőségek valamelyikén:
Pintér Noémi
+36 70 452 26 26
noemi@kovacsnimrodwinery.com

A borok fajtáiról, összetevőiről, karakteréről és áráról webáruházunkban tájékozódhat, (www.monarchiaborok.hu). Az itt megadott összegek gyakorlatilag a pinceárat jelentik. Fontos, hogy az egri és Eger környéki lakosoknak csak akkor tudjuk ingyenesen kiszállítani a megrendelt mennyiséget, ha azokat nem a webshopon, hanem a fentebb megadott elérhetőségek egyikén rendelik meg.

Jó hír, hogy az ország más vidékein vagy épp a fővárosban élők sem maradnak KNW borok híján, nekik a Monarchia webáruházunkon keresztül (www.monarchiaborok.hu) teljesítjük a megrendeléseket: Budapestre és vidékre, az ország minden szegletébe eljuttatjuk a palackokat.
Budapesten 15 ezer forint, vidéken 39 ezer forint felett ingyenes a szállítás.
Minden rendelésnél megajándékozzuk Önt 1 palack 2018-as Egri Rosénkkal.
Érintés-mentesen, online bankkártyával vagy utalással is fizethet a küldeményért!
Köszönjük hűségét, köszönjük rendelését!