Kovács Nimród Borászat

Látogatás a borászatnál

A minőségi borfogyasztás tradícióra, tiszteletre, bizalomra, meghittségre épül. Mi büszkék vagyunk kiváló borainkra, amelyek egyedi művészeti alkotások: ötvözik az Egri Borvidék terroirjának szépségét, az alkotó borászok tudását és a magyar és amerikai tanácsadóink szakértelmét.
A tufába vájt, 80 főt befogadni képes kóstolóhelyiségeink a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Előzetes bejelentkezés alapján többféle borbemutató programot ajánlunk, amelyek során pincelátogatás, technológiai ismertető, és természetesen borkóstoló szerepel. Minden vendégünknek egyedi figyelmet szentelünk, örömmel segítjük abban, hogy megismerje a borkészítés titkait, és értő borkóstolóvá válhasson. Hangulatos kóstolóhelységeink Önre várnak!

 

Jöjjön el hozzánk, vagy ajándékozza meg barátait, családtagjait, kollégáit
egy felejthetetlen KNW élménnyel, vásároljon ajándékba borkóstolójegyet!

Borkóstolásra hétköznap és hétvégén is van lehetőség. Minden esetben előzetes bejelentkezés szükséges.

További információ, bejelentkezés:
+36 70 452 2626
orsolya@kovacsnimrodwinery.com

 

BEPILLANTÁS A KNW ÍZVILÁGÁBA – Borkóstoló pincetúrával

Másfél-két órás kóstolótúránk során közelebbről megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, a technológiákkal, a borászat filozófiájával, történetével. Szakavatott sommelier vagy borász kollégáink fogadják az érkezőket, minden alkalommal személyre szabottan foglalkozunk vendégeinkkel, s igyekszünk minden kérdésre részletesen válaszolni. Kisebb és nagyobb csoportokat egyaránt fogadunk, akár két ember kedvéért is megszervezzük a túrát.

Nálunk a borkóstolás nem puszta “ízélmény” – bár kétségtelenül annak is pazar! -, hanem egyben történet, a saját egyedi sztorink, amelyet szívesen megosztunk Önökkel, hogy ezáltal is részesei legyenek a KNW nagy családjának.

Választható programjaink:
I. Világot látott Eger (6 tétel) 
1 tétel Mindennapi örömök és 5 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Példa a kóstolósorra: Egri Csillag, Battonage Chardonnay, 777 Pinot Noir, Rhapsody Egri Bikavér, Blues Kékfrankos, Soul Syrah
Ára: 4000 Ft/fő

II. Utazás Noszvajtól a Nagy Egedig (6 tétel)
2 tétel Nagy Eged válogatás és 4 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Példa a kóstolósorra: Battonage Chardonnay, SKY Furmint, Blues Kékfrankos, Rhapsody Egri Bikavér, Soul Syrah, NJK
Ára: 6500 Ft/fő

III. Utazás Noszvajtól a Nagy Egedig EXTRA (7 tétel)
3 tétel Nagy Eged válogatás és 4 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Példa a kóstolósorra: Battonage Chardonnay, SKY Furmint, Blues Kékfrankos, Rhapsody Egri Bikavér, Soul Syrah, Grand Bleu, NJK
Ára: 8000 Ft/fő

IV. Grand tasting (8 tétel)
2 tétel Nagy Eged válogatás és 6 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Példa a kóstolósorra: Battonage Chardonnay, SKY Furmint, 777 Pinot Noir, Blues Kékfrankos, Rhapsody Egri Bikavér, Soul Syrah, Superior Egri Bikavér, NJK
Ára: 8000 Ft/fő

V. Grand tasting EXTRA (9 tétel)
3 tétel Nagy Eged válogatás és 6 tétel Monopole bor megkóstolását, valamint vezetett pincetúrát tartalmaz.
Példa a kóstolósorra: Battonage Chardonnay, SKY Furmint, 777 Pinot Noir, Blues Kékfrankos, Rhapsody Egri Bikavér, Soul Syrah, Superior Egri Bikavér, Grand Bleu, NJK
Ára: 9500 Ft/fő

 

BEPILLANTÁS A BORÁSZ ALKOTÓMŰHELYÉBE– Komponáld meg saját Egri Borod!

Olyan lehetőséget kínálunk a borokhoz értő, vagy azokról véleményt formáló, alkotó kedvű látogatóinknak, mely során átélhetik a borászat művészi pillanatait, elleshetik a borkészítés műhelytitkait, megismerhetik a borok arculattervezésének szempontjait. A programban résztvevők négy alapbor felhasználásával, a már-már tudományos munkához szükséges eszközök segítségével állíthatják össze a bort, amely legjobban kifejezi az egri borról kialakított elképzelésüket. A házasítás technikáját, az alkotómunka lépéseit, a különböző komponensek társításának szempontjait borász szakirányítása mellett sajátíthatják el. A komponálás során legfeljebb három borházasítást lehet készíteni, melyek közül a legjobban sikerültet maguk az alkotók “vakbírálattal” minősítik. A legszebbnek talált, győztes bor alkotója elismerésül egy palack vörösbort kap ajándékba.

Időpont egyeztetés és bejelentkezés szükséges!

Igény szerint a kóstolók gazdag hidegtállal vagy meleg ételekkel is kiegészülhetnek.
A programok végén vásárlási lehetőséget biztosítunk!

További információ, bejelentkezés:
+36 70 452 2626
orsolya@kovacsnimrodwinery.com

 
Borászatunkban készpénzzel, bankkártyával vagy SZÉP kártyával is fizethet, utóbbi esetében a vendéglátás zsebet használva!

fizetési lehetőségfizetési lehetőség