Kovács Nimród Borászat

Ajándékkártyával a KNW-be!

2020. július 7. 12:15

Ajándékkártya

A KártyaPláza egyszerű, de nagyszerű módját kínálja annak, hogy megajándékozza szeretteit egy autentikus borkóstolóval az egri történelmi pincesoron. Valamennyi kóstolósorunkat – a Világot látott Egerig elnevezésűn egészen a kilenc télteles Grand Tastingen át – utalvány formájában is megvásárolhatják az internetes oldalon, s ezekre akár a megajándékozottnak személyre szóló üzenetet is írhatnak. Lepje meg párját, családját, barátait vagy kollégáit minőségi borkalanddal a Kovács Nimród Winery-nél, ahol a borászat művészet, s ahol minden alkalommal személyre szabottan foglalkozunk a vendégekkel!

(tovább…)

Újdonságok a pince mélyén – Polyák István főborásszal beszélgettünk

2020. július 7. 12:06

Palackok

Legutóbbi hírlevelünkben Kovács Nimróddal, a KNW tulajdonosával készítettünk interjút annak kapcsán, hogy a koronavírus miatt elrendelt veszélyhelyzet feloldásával újraindult az élet a borászatban is. Most Polyák István főborászt faggattuk arról, milyen kihívásokkal kellett szembenézni a tavaszi hónapokban, s miként kezdődött el a nyár a pincék és palackos érlelők mélyén.

(tovább…)

„Jobbat akarunk, nem pedig többet”

2020. május 28. 15:08

Kovács Nimród

Különleges interjúval örvendeztetjük meg ezúttal hírlevelünk rendszeres olvasóit: a KNW tulajdonosát faggattuk egy kicsit hosszabban arról, hogyan élte meg a koronavírus időszakával járó kötöttségeket, milyen hatással volt a járvány a borászatra, hol tart a pincészet az újratervezésben, újraindulásban, s az is kiderül, miért volt Kovács Nimród „tyeplikiben” két hónapig…

(tovább…)

MEGHÍVÓ – BORJOUR online kóstoló Kovács Nimróddal

2020. május 12. 10:41

Kedves Barátunk!

Kovács Nimród és Nagy Sebestyén

Sok szeretettel meghívunk egy kötetlen online borkóstolóra május 22-én, pénteken a Zoomon keresztül.

A beszélgetőtársak: Kovács Nimród (Kovács Nimród Winery), Nagy Sebestyén (Borjour) – és persze minden vendégünk, aki csatlakozik hozzánk.

(tovább…)

Most kedvezménnyel megveheti, később beválthatja kóstolójegyét

2020. május 4. 09:21

KóstolóHa május 4-e és május 31-e között vásárol tőlünk egy pincetúrával egybekötött 6 tételes Nagy-Eged hegyi borkóstolót – amely két Nagy Eged hegyi tételt: a Kékfrankos-Syrah házasítású NJK-t és a SKY Furmintot, valamint a Nyilasmár és Nagyfai, Noszvaj melletti ültetvényünkről négy, szabadon választható Monopole birtokbort tartalmaz, akkor az eredeti, személyenkénti 6500 forintos ár helyett most 5500 forintot kell fizetnie a kóstolóért. Az így kapott kóstolójegyet 2021. azaz jövő év december 31-ig szabadon felhasználhatja, akár tovább is ajándékozhatja. (tovább…)

5 csillagos lett a Grand Bleu 2013

2020. április 22. 08:24

Vince-díjas lett a Grand Bleu 2013 a Vince magazin újdonság rovat tesztjén.
A teljes cikket itt olvashatja: Vince Magazin: Újdonságok

Borászportré

Nagykövetségek asztalára kerül a 2017-es Rhapsody Bikavér

2020. március 31. 13:57

Rhapsody Bikavér 2017A Külgazdasági és Külügyminisztérium által meghirdetett, s szakmai zsűri segítségével összeállított 2020. évi borválogatás részeként a KNW 2017-es Rhapsody Bikavére egyike lett azon boroknak, amelyek idén hazánk borkultúráját képviselhetik szerte a nagyvilágban. Ez azt jelenti, hogy mind Magyarország külképviseletein, mind pedig a miniszteri reprezentációk alkalmával koccinthatnak majd borainkkal a diplomácia képviselői, a hazai és a külföldi vendégek.
(tovább…)

Házhoz mennek a KNW borai

2020. március 31. 13:31

házhozszállításNehéz időkben is jó ragaszkodni azokhoz a dolgokhoz, amelyek kiállták az idő próbáját. Ilyennek gondoljuk a Kovács Nimród Winery borait, amelyek évről-évre hozzák a tőlük elvárt csúcsminőséget, s a hűséges fogyasztóink által kedvelt ízvilágot, harmóniát. Nekik, és természetesen új partnereinknek is szeretnénk kedvezni azzal, hogy házhoz visszük közkedvelt borainkat.
(tovább…)

A kudarcok jó leckék

2020. március 23. 13:05

Miközben a budai Istenhegyre igyekszem, hogy találkozzam Kovács Nimróddal, azon tűnődöm, minek is nevezhetném: üzletembernek, borásznak, filantrópnak, műgyűjtőnek? Otthonába, a klasszicista stílusú, 1852-ben épült, gondosan kialakított kert közepén álló villába lépve azonnal tetten érhetjük a műgyűjtőt. Miközben borászata az egri Verőszala pincesoron van, szőlőterületei pedig a Nagy-Eged hegyen. Úgy tűnik, ezek kissé messze állnak egymástól, valójában viszont minden mindennel összefügg. Ahogyan ez kalandos életében is történt, Magyarország és Amerika között a nagyvilágban.
A teljes cikket itt olvashatja: Kertbarát Magazin: A kudarcok jó leckék

Borászportré

Szerették a Soul Syraht a Borsmenta tesztelői

2020. február 25. 13:52

Soul Syrah 2016
„A 2016-os syrah nagyon szép, fűszeres, fekete cseresznyés jegyekkel hódít, hozzá a szőlőt a két noszvaji dűlőben szedték, és kíméletes feldolgozás után magyar és francia hordóban érlelték 18 hónapig. Lendületes, energikus bor, krémes textúrával, szép érlelési aromákkal. Aki a fajtát szereti, ezt a bort imádni fogja” – ezt írták legújabb, forgalomba került évjáratú Soul-unkról a Borsmenta szakértő kóstolói, akik az előkelő ezüstérmet is megszavazták borunknak. (tovább…)