Kovács Nimród Borászat

GERE-KNW borduett az Arazban

borduettPalackba zárják a történelmet, a messzi időkbe visszanyúló hagyományokat, az időjárás pajkos játékát, a talaj ásványosságát, a szőlőszemek zamatát és azt a mérhetetlen gondoskodást, amellyel ezek a szőlőszemek feldolgozásra kerülnek – így ír a budapesti ARAZ étterem csapata az idei év első Borduettjéről, ahol két “nagyágyú”, a Gere Tamás & Zsolt Pincészet valamint a KNW és a borászatot képviselő tulajdonos, Kovács Nimród mutatja be kiváló borait.

A borpárosok mellé Barka Áron Chef de Cuisine, Kovács Gábor, a Magyar Sommelier Club elnöke és Kovács Ákos, az ARAZ Étterem igazgatója által közösen összeállított, a borokkal tökéletesen harmonizáló hatfogásos ételsort kínálnak. A libamáj shot roppanós tepertő párosítást például a Gere Hárslevelű (2015) és a KNW Furmint (2014) Grand Cru kíséri, a vaníliás kaláccsal tálalt tatárhoz Gere Zsolt Gentleman-ját (2016) és a KNW Soul Syrah-ját (2015) kínálják, hogy csak néhányat említsünk a pompás kompozíciókból.

Várjuk Önöket az ARAZ étteremben január 25-én csütörtökön, 19 órakor!
Helyfoglalás: +36 1-815-1100, araz@araz.hu
Bővebb információ: Borduett vacsora