Kovács Nimród Borászat

Ha hosszú hétvége, akkor KNW-kóstoló!

borkostoloHárom napos ünnep, hosszú hétvége, tavaszi zsongás, ébredő napsugarak – s egy tartalmas kóstoló a KNW letisztult, klasszikus, műemléki védettségű pincéjében, szakavatott sommelier kalauzolásával. Kínálhatnánk-e ennél jobb programot március 14-15-16-án, péntek-szombat-vasárnapra? Akik március 15-ig lefoglalják borkóstolónkat, azok ráadásul most 10% kedvezményt kapnak annak árából.

Miért érdemes a hosszú hétvégén hozzánk, és Egerbe ellátogatni?

A Kovács Nimród Winery vendégei olyan borokkal találkoznak a kóstoló során, amelyek sorra nyerték az elismeréseket az utóbbi időszakban. A 2015-ös Furmintunk tavaly a Vinagora nemzetközi verseny fajtagyőztese és aranyérmese lett, idén pedig bekerült a borszakírók által legjobbnak ítélt „Super 12” fehérbor közé. A 2011-es NJK szintén aranyat kapott a Vinagorán, Andreas Larsson, a világ egyik legjobb sommelier-je pedig egy vakteszten 92-pontra értékelte. Új évjárattal mutatkozik be két Bikavér-házasításunk, a Rhapsody és a Superior, s helyben azt is eláruljuk, miért az egyik „best buy-tételünk” a 2014-es Blues Kékfrankos.

Fehér falú, zöld ajtajú borházaink mögött kanyargós pinceágakon át kalauzoljuk vendégeinket burgundi és magyar tölgyfahordóinkhoz, s a palackos érlelőben legszebb „nagy borainkat” is megtekinthetik. Másfél-két órás kóstolótúránk alatt kívánságuk szerint hat-kilenc bort mutatunk be, miközben megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, technológiákkal, a borászat filozófiájával, történetével. A vendégeket szakértő sommelier kollégáink fogadják, a borkóstolás pedig nem puszta “ízélmény” lesz, hanem a KNW történetét, egyedi sztorijait is megosztjuk Önökkel.

borkostolo

Eger ráadásul a hosszú hétvégén számos programot kínál, így a kóstoló előtt vagy után is kellemesen tölthetik el az időt. Az egri várban március 15-én tavaszköszöntő ünnepet rendeznek, délután pedig hagyományos vitézi felvonulást tartanak a belvárosban. Ezen a napon mutatkoznak be az új Egri Csillag fehér házasítások is a Líceumban.

De akár egy egri patak-parti biciklizés, gyógyfürdőzés, vagy a belvárosi teraszokon való nyugodt, napsütötte ejtőzés is teljessé teheti a családi, baráti, vagy akár kettesben eltöltött borkóstolós hétvégét.

Jöjjenek el, várjuk Önöket szeretettel a márciusi hosszú hétvégén is!

Élményt adó bortúráinkról bővebben itt: Borkóstolók
További információ és bejelentkezés:
+36 70 452 2626
noemi@kovacsnimrodwinery.com