Kovács Nimród Borászat

Budapest Borfesztivál: KNW a 20-as standon

Kovács NimródAz indián nyár első napjaiban nyitja meg kapuit Európa egyik legszebb borfesztiválja, a Budapest Borfesztivál, amelynek ezúttal is a Budai Vár ad helyet, így a főváros impozáns panorámáját élvezve kóstolhatják meg a látogatók közel 200 hazai és külföldi kiállító több ezer borát. A bor és kultúra találkozásának legnagyobb ünnepén a színvonalas szakmai programokat idén a fesztivál történetének leggazdagabb zenei kínálata teszi még izgalmasabbá.

A KNW standszáma a 2017-es Budapest Borfesztiválon: 20. Itt várjuk Önöket szeptember 7-e és 10-e között borainkkal, amelyek között természetesen bemutatjuk az új évjáratú, 2015-ös Battonage Chardonnay-t, a 2014-es Blues Kékfrankost, de találkozhatnak a sokak által már jól ismert és szeretett 2013-as Rhapsody Bikavérrel, Soul Syrah-val.

Akik a kiváló nedűket szép poharakban szeretnék évezni, azoknak külön jó hír, hogy a szervezők idén 2017 darab új, egyedi grafikával díszített, exkluzív Stölzle kristály kóstolópoharakkal készülnek, amelyeket csak elővételben lehet megvásárolni a fesztivál honlapján: www.aborfesztival.hu