Kovács Nimród Borászat

Monopole Battonage Chardonnay 2017

Ez a ikonikus burgundi világfajta méltó helyet talált a napos, de hűvös Grand Superior minősítésű noszvaji Nyilasmár és Nagyfai dűlőinkben, elegáns savait a finom, hordós erjesztés és a seprőfelkeveréssel történő érlelés teszi teltté, krémessé.

...tovább »
Megrendelem Magyarországon  
 

Monopole Battonage Chardonnay 2016

A Chardonnay készítés klasszikus burgundi technológiájával alkottuk borunkat, mely lényege a kis tölgyfahordós (francia és magyar barrique) erjesztés és a seprőn tartás, többszöri felkeveréssel. Sajátos ásványosságát válogatott dűlők vulkáni talaja, friss eleganciáját, élénk savait a hűvösebb mikroklíma alakította.

...tovább »
Megrendelem Magyarországon Megrendelem az USA-ban
 

Monopole 777 Pinot Noir 2018

Ez az elegáns burgundi világfajta igazi otthonra talált a Grand Superior minősítésű Nyilasmár és Nagyfai birtokunkon. Finom fűszeres jegyek párosulnak a tiszta gyümölcsösséggel, tükrözvea fajta 777-es „dijoni” klónjának minden előnyös tulajdonságát.

...tovább »
Megrendelem Magyarországon  
 

Monopole 777 Pinot Noir 2017

Borunk a kiváló minőségű 777-es klónon alapul, s méltó házasítása a Nyilasmár és Nagyfai különleges minőséget adó terroirok érett gyümölcseinek.

...tovább »
Megrendelem Magyarországon  
 

Monopole 777 Pinot Noir 2016

Borunk 2016-os évjárata, a kiváló minőségű 777-es klónon alapul, s méltó házasítása a Nyilasmár és Nagyfai különleges minőséget adó terroirok érett gyümölcseinek.
Egyedi minőségű Pinot Noir, amelyre jellemző a késői rügyfakadás és a viszonylag korai érés, amely ugyanakkor magasabb fokú cukortartalommal és szolíd savakkal párosul.

...tovább »
  Megrendelem az USA-ban