Kovács Nimród Borászat

Ajándékkártyával a KNW-be!

Ajándékkártya

A KártyaPláza egyszerű, de nagyszerű módját kínálja annak, hogy megajándékozza szeretteit egy autentikus borkóstolóval az egri történelmi pincesoron. Valamennyi kóstolósorunkat – a Világot látott Egerig elnevezésűn egészen a kilenc télteles Grand Tastingen át – utalvány formájában is megvásárolhatják az internetes oldalon, s ezekre akár a megajándékozottnak személyre szóló üzenetet is írhatnak. Lepje meg párját, családját, barátait vagy kollégáit minőségi borkalanddal a Kovács Nimród Winery-nél, ahol a borászat művészet, s ahol minden alkalommal személyre szabottan foglalkozunk a vendégekkel!

Az ajándékkártyával a másfél-két órás kóstolótúra során közelebbről megismerkedhetnek a borkészítés folyamatával, a technológiákkal, a borászat filozófiájával, történetével. Szakavatott sommelier fogadja az érkezőket: kisebb és nagyobb csoportokat egyaránt fogadunk, s akár két ember kedvéért is megszervezzük a túrát.

A KártyaPláza KNW oldala, ahol az utalványok megvásárolhatók: https://kartyaplaza.hu/

A tufába vájt, 80 főt befogadni képes kóstolóhelyiségek a legmagasabb elvárásoknak is megfelelnek. Többféle borprogramot ajánlunk, amelyek során pincelátogatás, technológiai ismertető és természetesen borkóstoló szerepel.

A borászat kiváló borai ötvözik az Egri Borvidék szépségét, alkotó borászunk tudását, valamint amerikai tanácsadónk szakértelmét. Valamennyi borkóstolótúra vezetett pincetúrát tartalmaz.